Actions

  • Izaberite i naručite tablu sa magnetićima kao ukras za vaš stan, kuću , šator,vikendicu, poslovni prostor, ćevabdžinicu, buregddžinicu, aščinicu, prodavnicu, slastičarnu ili mjesnu zajednicu.
  • Poklonite personaliziranu tablu nekom ko voli, il’ ne voli, a trebao bi da voli ćevape, sudžukice, pljeskavice, burekčiće, ražnjiće, baklavice, hurmašice, tulumbice, ružice, kadaifčiće itd.
  • Pošaljite nam fotografiju onog ko dobija tablu, mi ćemo ga karikaturizirati i okružiti magnetićima po vašoj želji. Super poklon za vlasnike ćevabdžinica, buregdžinica, aščinica, poguzija, dijaspore, ali i onih mršavih što bi da nakvasaju.
  • Postanite dio tima Da Valja handmade magnetića, naručite prodajnu tablu i magnetiće i širite dobru priču o dobroj klopi, ma gdje god da se nalazite.

Kupovinom magnetića Da Valja direktno pomažete skupini penzionera koji su obučeni da ručno oblikuju, farbaju modele tradicionalnih bosanskih jela. Kupovinom magnetića povećavate njihov mjesečni budžet i dajete im na važnosti jer se zabavljaju a rade nešto lijepo i korisno.